Organizatori

clubClub Feroviar este o companie de consultanţă în dezvoltarea afacerilor care activează ca o platformă de comunicare integrată adresată organizaţiilor de transport feroviar, intermodal şi public.

Compania livrează soluţii multidisciplinare pentru companiile feroviare interesate să crească rapid pe pieţele feroviare internaţionale. Mai mult decât atât, platforma se adresează tuturor organizaţiilor dispuse să se alăture unui parteneriat pentru a construi un mediu de afaceri puternic, competitiv şi durabil.

Pilonii platformei Club Feroviar sunt consultanţa de afaceri, comunicarea de afaceri directă şi comunicarea cross-media.

 

railwayproPlatforma de comunicare Railway PRO este creată pentru a creşte vizibilitatea profesioniştilor şi investitorilor feroviari către noi oportunităţi de investiţii.

Platforma este construită ca un canal interactiv de distribuire a cunoştinţelor, inovaţiei tehnologice şi proiectelor din sectorul feroviar, oferindu-le partenerilor noştri mediul în care pot să îşi aleagă eficient clienţii şi colaboratorii.

 

AIF-2016 roAsociatia Industriei Feroviare – AIF, este o organizație ce spijină și promovează transportul public pe șină și reprezintă industria românească de profil, atât la nivel național, cât și international.