Conceptul Seamless Mobility dezbătut la Zilele Feroviare 2019!

Featured images

Tema mobilitatii urbane nu se epuizeaza, dimpotriva, in ultima vreme este un subiect tot mai prezent pe agenda autoritatilor si operatorilor de transport.

Planificarea mobilitatii urbane reprezinta o provocare complexa pentru orasele de astazi, care au sarcina de a gestiona nevoi si cerinte la nivel local, de multe ori contradictorii, in scopul cresterii atractivitatii, dar si in scopul atingerii obiectivelor europene privind schimbarile climatice si eficienta energetica.

RAmAne “seamless mobility” doar un concept?


Seamless mobility

Mobilitatea urbana este una din temele de discutie propuse anul acesta in cea de-a doua zi a Summit-ului Zilele Feroviare, in cadrul sesiunii de „Transport de marfa, calatori si urban”, unde vor lua cuvantul reprezentanti ai STB SA si METROREX, care vor marca cei 110 ani de existenta a transportului public de suprafata si 40 de ani de existenta a metroului.

In era digitala, la care se adauga si aparitia unor noi servicii de mobilitate, pasagerii cauta sa aiba acces la deplasari zilnice mult mai rapide si mai atractive. Acestia isi doresc un transport unitar door-to-door, acces instant la sisteme de informatie si la servicii, siguranta si un transport sigur si punctual.

Pe partea de confort si rapiditate, materialul rulant nou sau, cel putin, eficient modernizat (fie ca este vorba de metrou, tramvai, metrou usor sau tren suburban) este deja un ”must”.

      Vezi programul evenimentului   >>>


Zilele Feroviare – business networking


product image


Fii partener
Rezerva un stand
Inregistreaza-te ca participant

Alte subiecte dezbatute la Zilele Feroviare 2019


Pe intreaga durata a evenimenului Zilele Feroviare vor fi abordate subiecte de interes pentru dezvoltarea sistemului feroviar din Romania, precum:

■ Finantarea proiectelor de infrastructura feroviara – provocari si solutii

■ Interoperabilitatea

■ Sporirea conexiunilor feroviare transfrontaliere

■ O viziune globala pentru transportul feroviar

■ Proiecte inovatoare

■ Noi tendinte si proiecte in transportul urban

   Mai multe informatii despre aceste subiecte si multe altele, doar la Zilele Feroviare 2019   >>>
Organizat de Cu sprijinul Partener media
PARTENERI PLATINUM
PARTENERI NETWORKING
PARTENERI GOLD