De ce sa participi

Cea de-a XV-a ediție a Zilelor Feroviare 2021 va reuni reprezentanți ai căii ferate și serviciilor auxiliare – companii, specialiști și autorități – într-un eveniment de două zile care include paneluri de discuţii şi prezentări, precum și multe sesiuni de networking.

Ce înseamnă Zilele Feroviare?

reg

Timp de 15 ani, summit-ul Zilele Feroviare este cel mai mare eveniment feroviar tradițional din Europa de Est.

Cu sesiuni de networking dedicate și o expunere dinamică, veți avea ocazia să descoperiți cele mai noi tendințe, precum și cele mai noi tehnici care apar pe piața feroviară.

Evenimentul oferă sesiuni excelente de networking în timpul cărora, operatorii, administratorii de infrastructură, reprezentanții guvernamentali și liderii din industria feroviară internațională vor face schimb de experiență și vor oferi informații despre ultimele proiecte de dezvoltare feroviară.

Printr-o concurență constructivă și eliminarea barielelor administrative și tehnice, precum și prin noi conexiuni feroviare poate fi realizată o cale ferată eficientă, iar participanții la Zilele Feroviare 2021 vor discuta și vor furniza evaluările lor valoroase privind cele mai recente și cele mai importante aspecte, precum și identificarea unor modalități de a elimina multe dintre obstacole persistente.

Alaturati-va participantilor deja inscrisi la Zilele Feroviare si accelerati dezvoltarea companiei dumneavoatra.

 

 

 

Interesat de participare?

Completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.