Despre eveniment

Zilele Feroviare – Expoziție de fotografie: istorie, realitate, viitor, organizat de Club Feroviar reunește profesioniști dedicați de pe piața feroviară națională pentru un eveniment unic de 2 zile.

Cea de-a XV-a ediție a Zilelor Feroviare 2020 va reuni 100 de reprezentanți ai căii ferate și serviciile auxiliare – companii, specialiști și autorități – într-un eveniment de două zile care include o expoziție de fotografie specializată, precum și multe sesiuni de networking.

Evenimentul este organizat de Club Feroviar cu sprijinul Aociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF).

Printre obiectivele evenimentului se numără o analiza completă a căii ferate pe plan intern și internațional ca parte a unui dialog intens între experții din sectorul feroviar, operatorii de transport de persoane și mărfuri, organizații de profil internațional și reprezentanți ai industriei feroviare.

Participarea la eveniment facilitează interacțiunea directă cu factorii de decizie din cadrul industriei feroviare, oferind schimbul de experiență și informații benefice pentru dezvoltarea unei colaborări pe termen lung cu ceilalți participanți. Expoziția de fotografie oferă companiilor posibilitatea de a privi evoluția căii ferate, cum a început, unde este acum, precum și o privire asupra a ceea ce va aduce viitorul.

O oportunitate excelentă de networking, evenimentul beneficiază de prezența unui public specializat format din lideri și jucători cheie care acționează pe piața feroviară, unde informații și viziuni care sunt benefice pentru creșterea pieței feroviare vor fi partajate.