Expozitie

exhibitionOportunitati de afaceri

Expozitia care va avea loc in cadrul Summit-ului de Investitii Club Feroviar va oferi companiilor sansa de a-si prezenta cele mai recente proiecte si inovatii in fata unui public specializat compus din sute de lideri si jucatori cheie care activeaza pe piata feroviara internationala. Evenimentul este o oportunitate de networking excelenta prin interactiuni directe cu expozantii si a schimbului de experienta si informatii benefice dezvoltarii pietei feroviare internationale.

 

Luati parte la cel mai mare eveniment feroviar din Europa de Est!

De peste 13 ani, summit-ul a ajutat companiile sa creeze retele de distributie si parteneriate  cu organizatii, asociatii, companii din Romania si Europa.

Zilele Feroviare ii aduc pe profesionistii din piata nationala si internatională feroviara direct la standul dumneavoastra. In cele 2 zile de eveniment, summit-ul va primi peste 300 de vizitatori din intreaga lume.

Expozitia va fi completata cu un program de discutii dinamice, in timpul conferintei si sesiunilor de networking.

Deveniti expozant si pe parcursul celor 2 zile puteti:

  • Crearea retelelor de distributie din Romania si Europa
  • Faceti cunostinta cu companiile de top, importatorii, distribuitorii si producatorii care vin sa furnizeze produse noi
  • Cresterea vanzarilor dumneavoastra in Romania si in Europa
  • Creati notorietate de brand in aceasta piata dinamica
  • Discutati cu intreaga industrie feroviara europeana, sub un singur acoperis

« 61 de 61 »

 

 

Cum te inscrii la Zilele Feroviare, in calitate de expozant?

 

Descarca schita expozitionala. alege unul din standurile disponibile si foloseste formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.

Expozitia de Tehnica si Echipamente din cadrul  Summit-ului de Investitii Club Feroviar este deschisa tuturor companiilor, importatorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniul feroviar si conex, atat din Romania cat si din alte tari.

 

Completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp cu alte detalii.