Localizare

Locatie

radisson

Aflat in apropierea centrului cultural, social si de afaceri al oraşului, Hotelul Radisson Blu are acces facil la Aeroportul International Henri Coanda si la metrou. Acest hotel central, usor de accesat, ofera vizitatorilor Bucurestiului un loc de plecare ideal pentru explorarea orasului.

 

 

Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Calea Victoriei, 63-81 Sector 1 Romania
Tel: +40 21 31 19000

 

Cazare

Rezervarea la Radisson Blu

Vă rugăm să accesaţi linkul de mai jos pentru a vă rezerva camera. Odată realizată rezervarea, fiecare participant va primi pe adresa de email o confirmare din partea hotelului. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că orice plată sau modificare a rezervării ar trebui să fie trimisă direct către administraţia hotelului. Termenii şi condiţiile, precum şi politica de anulare vor fi specificate clar pe site-ul de rezervări propriu al hotelului.

Preţurile hotelului sunt exprimate în euro per cameră single/double pe noapte, cu micul dejun inclus şi toate taxele incluse.

Rezervarea standard este de 3 nopti (15 – 18 octombrie).

Pentru a rezerva o cameră pe o perioadă diferită, modificați din partea stangă a ecranului datele de check-in și check-out, apoi apăsați pe butonul Search Again. Când perioada nouă de cazare a fost acutalizată puteți continua în a adauga datele personale de rezervare prin apăsarea butonului Book Now din zona centrală a ecranului.

Pentru a afla detalii cu privire la orele exacte de Check-in şi Check-out şi dotările camerelor, vă rugăm să consultaţi pagina de web a hotelului.