Organizatori

Club Feroviar este o companie de consultanţă în dezvoltarea afacerilor care activează ca o platformă de comunicare integrată adresată organizaţiilor de transport feroviar, intermodal şi public.

Compania livrează soluţii multidisciplinare pentru companiile feroviare interesate să crească rapid pe pieţele feroviare internaţionale. Mai mult decât atât, platforma se adresează tuturor organizaţiilor dispuse să se alăture unui parteneriat pentru a construi un mediu de afaceri puternic, competitiv şi durabil.

Pilonii platformei Club Feroviar sunt consultanţa de afaceri, comunicarea de afaceri directă şi comunicarea cross-media.

 

 

AIF-2016 roAsociatia Industriei Feroviare – AIF este o organizație ce spijină și promovează transportul public pe șină și reprezintă industria românească de profil, atât la nivel național, cât și internațional.

 

 

PARTENERI MEDIA

Istoria Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES începe la 27 martie 1889, când P. P. Carp, ministru de Externe la acea dată, semnează actul de naştere a Agenţiei Telegrafice a României, care difuza în ţară un „serviciu exact şi rapid al tuturor ştirilor de interes general sau special”. La mai puţin de o lună, Agenţia Telegrafică a României şi-a început efectiv activitatea, odată cu expedierea primei „telegrame”, pe 11 aprilie. Din 1921, Agenţia Naţională de Presă a avut o transmisie neîntreruptă de ştiri şi informaţii. În cei 130 de ani de activitate, AGERPRES şi-a menţinut rolul de a fi principala sursă de informare pentru cetăţenii şi instituţiile din ţară, dar şi cea mai importantă sursă de ştiri despre România, în exterior. AGERPRES își indeplinește misiunea de a informa prompt, corect și obiectiv și, totodată, din 1889, Agenția Națională de Presă scrie istorie în fiecare zi.

AGERPRES a primit în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, statutul de Furnizor al Casei Regale a României.

AGERPRES mulțumește cititorilor și partenerilor pentru încredere și vă invită să urmăriți clipurile video de la linkurile: https://youtu.be/OidvfQyvZmQ, https://www.youtube.com/watch?v=wxcarDCtaYY

 

Platforma de comunicare PRO Railway este cel mai eficient instrument de comunicare al mediului de afaceri feroviar, adaptat nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniu și investitorilor, pentru a le oferi cele mai recente oportunități de afaceri existente pe piață.

Accentul se pune pe sectorul feroviar internațional comercial, cititorii noștri dedicați având acces la informații legate de cele mai recente tehnologii disponibile, proiecte în curs și viitoare, precum și o sursă strategică de know-how pentru companiile interesate de identificarea asociaților de afaceri.