Organizatori

Club Feroviar este o companie de consultanţă în dezvoltarea afacerilor care activează ca o platformă de comunicare integrată adresată organizaţiilor de transport feroviar, intermodal şi public.

Compania livrează soluţii multidisciplinare pentru companiile feroviare interesate să crească rapid pe pieţele feroviare internaţionale. Mai mult decât atât, platforma se adresează tuturor organizaţiilor dispuse să se alăture unui parteneriat pentru a construi un mediu de afaceri puternic, competitiv şi durabil.

Pilonii platformei Club Feroviar sunt consultanţa de afaceri, comunicarea de afaceri directă şi comunicarea cross-media.

 

 

AIF-2016 roAsociatia Industriei Feroviare – AIF este o organizație ce spijină și promovează transportul public pe șină și reprezintă industria românească de profil, atât la nivel național, cât și internațional.

 

 

PARTENER MEDIA

Platforma de comunicare PRO Railway este cel mai eficient instrument de comunicare al mediului de afaceri feroviar, adaptat nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniu și investitorilor, pentru a le oferi cele mai recente oportunități de afaceri existente pe piață.

Accentul se pune pe sectorul feroviar internațional comercial, cititorii noștri dedicați având acces la informații legate de cele mai recente tehnologii disponibile, proiecte în curs și viitoare, precum și o sursă strategică de know-how pentru companiile interesate de identificarea asociaților de afaceri.