Organizatori

Club Feroviar este o companie de consultanţă în dezvoltarea afacerilor care activează ca o platformă de comunicare integrată adresată organizaţiilor de transport feroviar, intermodal şi public.

Compania livrează soluţii multidisciplinare pentru companiile feroviare interesate să crească rapid pe pieţele feroviare internaţionale. Mai mult decât atât, platforma se adresează tuturor organizaţiilor dispuse să se alăture unui parteneriat pentru a construi un mediu de afaceri puternic, competitiv şi durabil.

Pilonii platformei Club Feroviar sunt consultanţa de afaceri, comunicarea de afaceri directă şi comunicarea cross-media.

 

Universitatea POLITEHNICA din București este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. În Universitatea POLITEHNICA din București sunt pregătiți oamenii fără de care societatea, așa cum o cunoaștem astăzi, nu ar putea funcționa – inginerii. Universitatea POLITEHNICA are peste 200 de ani de activitate, fiind înființată în 1818.

 

 

AIF-2016 roAsociatia Industriei Feroviare – AIF este o organizație ce spijină și promovează transportul public pe șină și reprezintă industria românească de profil, atât la nivel național, cât și internațional.

 

 

 

PARTENERI MEDIA

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, fluxurile de limbă engleză și maghiară, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare. AGERPRES își indeplinește misiunea de a informa prompt, corect și obiectiv și, totodată, din 1889, Agenția Națională de Presă scrie istorie în fiecare zi.

AGERPRES a primit în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, statutul de Furnizor al Casei Regale a României.
AGERPRES mulțumește cititorilor și partenerilor pentru încredere și vă invită să urmăriți o parte din istoria AGERPRES, accesând clipul video de la linkul: https://www.youtube.com/watch?v=OidvfQyvZmQ

 

Platforma de comunicare PRO Railway este cel mai eficient instrument de comunicare al mediului de afaceri feroviar, adaptat nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniu și investitorilor, pentru a le oferi cele mai recente oportunități de afaceri existente pe piață.

Accentul se pune pe sectorul feroviar internațional comercial, cititorii noștri dedicați având acces la informații legate de cele mai recente tehnologii disponibile, proiecte în curs și viitoare, precum și o sursă strategică de know-how pentru companiile interesate de identificarea asociaților de afaceri.

 

Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri online care prezintă mediul de afaceri românesc într-o manieră profesionistă, complexă, obiectivă și detaliată. Publicația  a fost lansată din dorința de a promova afacerile din România, de a împărtăși bune practici și, nu în ultimul rând, de a inspira business-urile să crească sustenabil, să își dezvolte activitatea și, în același timp, economia României.