Parteneriat

Zilele Feroviare – Summitul de Investitii Club Feroviar este primul eveniment exclusiv feroviar din Romania dedicat investitorilor, managerilor de TOP din domeniu, dar si furnizorilor de echipamente, servicii si produse specific lui.

Sute de profesionisti si lideri de piata participa an de an la Zilele Feroviare, in Bucuresti, intr-un eveniment cu traditie si cu rezonanta in industria feroviara din Romania. Un eveniment care a crescut an de an, adaugand de la o editie la alta, parteneri din ce in ce mai numerosi.

Deveniți parteneri strategici ai principalului eveniment feroviar din Europa Centrală și de Est, unde lideri din domeniu și companii de renume se vor reuni pentru a dezbate noile direcții de dezvoltare din industria feroviară.

Am crescut an de an, adaugand de la o editie la alta, parteneri din ce in ce mai numerosi, astfel incat reunim zeci de branduri feroviare, sute de specialist si speakeri valorosi.

La Zilele Feroviare te intalnesti cu cei care conteaza cu adevarat in Industria feroviara: firmele distribuitoare de produse si servicii profesionale, Top manageri de companii cu renume mondial, organizatii guvernamentale si asociatii de profil din Romania.

Partenerii la Zilele Feroviare – Summitul de Investitii Club Feroviar beneficiaza de expunere suplimentara, inainte si pe toata durata  evenimentului si de promovare/publicitate conform tipului de parteneriat ales.

Beneficiile înscrierii ca partener al Summitului de investiţii feroviare Railway PRO:

  • creşteţi notorietatea firmei și obţineţi recunoaştere din partea publicului partener, ca fiind o organizaţie interesată de dezvoltarea industriei feroviare
  • dezvoltaţi parteneriate cu persoane importante din sectorul feroviar
  • schimb de idei cu factorii de decizie
  • prezentați produsele și serviciile companiei dumneavoastră către potenţiali cumpărători
  • poziţionarea companiei ca lider al domeniului dvs. de activitate
  • acces la informaţii utile pentru o mai bună dezvoltare a afacerii la nivel naţional şi internațional

 

 

Interesat de oportunitatile de parteneriat?

Completati formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp.

*
*
*
*
*
*